Bijzonder-object

Bijzonder object

   Wish it. Dream it.

Wish it. Dream it.

Op een unieke locatie, te midden van het groen en in een oase van rust ligt deze zeer royale, in 2015 volledig en luxe verbouwde en uitgebouwde, karakteristieke ’20-er villa (263m2).
Aan de rand van Aerdenhout en toch centraal op een ruim perceel van 1131 m2 met aan de achterzijde een uniek en vrij uitzicht over de bollenvelden en de Waterleidingduinen.
De diepe voortuin van 30 meter, met parkeergelegenheid voor 5 auto’s, grenst aan een ventweg en biedt daardoor veel privacy.

De zeer comfortabele en luxe 2/1-kap villa beschikt over een luxe woonkeuken, 6 slaapkamers, werkkamer, fantastische uitbouw, bijkeuken en grote kelder.

In de fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin bevinden zich diverse terrassen en zitjes, een grote schuur, kruidentuin, trampoline en een kunstgras hockey-/voetbalveldje.
Achter de woning is een groot en breed terras dat volledig aansluit op stijlvol ontworpen aanbouw en waar je tot de allerlaatste zonnestralen kunt genieten van het geweldige uitzicht.

Doordat er aan de voor- en achterzijde geen bebouwing is en het perceel omzoomd wordt door fraaie boompartijen, is er veel privacy.

Het strand, de zee en de duinen maar ook de winkelstraat van Heemstede/Aerdenhout, NS-Station, diverse scholen en sportfaciliteiten liggen op fietsafstand.
Kortom een meer dan perfect familiehuis, zo te betrekken en prachtig gelegen aan de binnenduinrand van Aerdenhout/Vogelenzang.

Woonoppervlakte 263  m2 – inhoud 1.029 m3

Kennismaken?