Expats

Expats 

Expats (Nederlands)

De Metropool regio Amsterdam (MRA) vervult binnen Nederland en de Randstad een grote rol in de steeds internationaler wordende wereld. Haarlem en de omliggende gemeenten zijn daarbinnen zeer aantrekkelijke woongebieden waar veel expats en hun gezinnen reeds voor gekozen hebben. Zowel qua logistiek, met goede en snelle verbindingen naar Amsterdam, Schiphol en de overige Randsteden, als de woonomgeving heeft Zuid-Kennemerland expats veel te bieden. Haarlem, gelegen aan de rivier Het Spaarne, is een historische stad met fraaie, vaak monumentale stadspanden, diverse stadsparken om te recreëren en ruime woonwijken. Haarlem wordt omringd door mooie, groene dorpen zoals Heemstede, Overveen, Aerdenhout, Bloemendaal en Santpoort. Aan de westzijde bevindt zich Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een groot natuur-en duingebied, dat zich uitstrekt tot aan de Noordzee.

 

Parkhage beschikt over een zeer ervaren team van makelaars en een groot relatienetwerk om expats te faciliteren bij het vinden van een tijdelijke-of vaste huisvesting.

 

International school:

Voor schoolgaande kinderen beschikt Haarlem over een aantal uitstekende internationale scholen. Internationale scholen in de regio Haarlem: Florencius International School en International School Haarlem

Wat kunnen we voor u doen?

 

 

VERKOOP

 

 

AANKOOP

 

 

VERHUUR

Kennismaken?