Bijzonder-object

Bijzonder object

Luxe en comfort in optima forma!

.Uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt vrijstaand herenhuis met extra grote garage, tuin en veranda gelegen in de kleinschalige woonwijk SpaarneBuiten. De woning is tijdens de bouw in 2020 uitgebouwd op de parterre en eerste verdieping en voorzien van bijna alle denkbare opties.

Op de parterre bevindt zich een ruime living met open haard, openslaande deuren naar de achter- en zijtuin en een luxe keuken aan de voorzijde met diverse inbouwapparatuur.
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een en suite badkamer en walk in closet. Er is daarnaast een tweede badkamer en een tweede toilet aanwezig.
De zolder beschikt over 2 riante slaapkamers, elk met extra dakramen en een nokhoogte van bijna 5 meter! Er is tevens een extra kamer welke thans in gebruik is als was- strijkruimte met hier ook een extra wasbak. De berging biedt tevens ruimte aan de techniek.

De aangebouwde garage is tijdens de bouw verlengd en biedt tevens toegang tot de tuin. De toegang is via afstandsbediening te openen. De oprit biedt desgewenst ruimte voor meerdere auto’s. Daarnaast is elektrisch lade op eigen terrein prima te realiseren.

Wat een prachtige tuin! Je hebt hier de hele dag zon door de gunstige en vrije ligging (zuidwest). Er is een mooie voor- zij- en achtertuin waardoor er op meerdere plekken fijne plekjes zijn gerealiseerd. De veranda is bijzonder ruim en biedt veel privacy. Er is tevens een extra berging gerealiseerd zodat voor alle (tuin) spullen plek is!

Woonoppervlakte 227 m2 – inhoud 953 m3

Kennismaken?