Over ons

Over Ons

Pieter Delsman

“Het draait om zorgvuldig en persoonlijk contact.”

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik makelaar wilde worden: Lees meer

Favoriete plek:

Voor mij is Leyduin, het kenmerkende duin- en boslandschap met landgoederen direct om de hoek, het mooiste stukje bosrijke natuur in de regio. Ik wandel er een paar keer week en ben dan helemaal buiten, in de rust van de natuur. Extra leuk natuurlijk dat wij de kantoorkamers in ‘Huis Leyduin’ mogen verhuren voor Landschap Noord-Holland: werk en privé zijn zo mooi gecombineerd!

Barbara Jansen

“Het zijn vaak de details die het verschil maken voor je cliënt.”

Met mensen werken vind ik het bijzondere aan het makelaarsvak. Wij helpen mensen met een grote beslissing in hun leven. Lees meer

Favoriete plek:

Mijn favoriete plekje in Heemstede is de omgeving bij station Heemstede-Aerdenhout, vlakbij waar ik ben geboren. Ook heerlijk dicht bij leuke winkeltjes. Ik kan genieten van een heerlijke fietstocht over het prachtige fietspad richting Zandvoort en Elswout. 

Steven Levin

“Het gaat in de eerste plaats om tevreden cliënten.”

Ik ben mijn werkzame leven actief geweest als ondernemer, Lees meer

Favoriete plek:

Mijn absolute favoriet is Wandelbos Velserbeek waar ik als klein jongetje al speelde. Ook Duin en Kruidberg is een geweldige omgeving.

Eric de jong

“De perfecte match maken, daar word ik blij van.”

Het boeiende van mijn vak is het persoonlijk contact en de diversiteit aan mensen waar je mee samenwerkt. Lees meer

Favoriete plek:

Mijn roots liggen in Fryslân, in het watersportmekka Heeg. Niet verwonderlijk dat in Zuid-Kennemerland het water voor mij een belangrijke rol speelt, zeilen in de zomer en schaatsen in de winter. De duinen, strand en zee en de locaties rond het Spaarne zijn favoriet.

Alice van den Akker

“Het begint met oprechte belangstelling voor je cliënt”

Als kind was ik volgens mijn moeder al nieuwsgiering naar huizen, vooral oudere woningen vond ik toen al interessant. Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik eerst werkzaam geweest binnen het vakgebied Marketing&Communicatie. Sinds 2011 woon ik met mijn gezin in Heemstede en heb ik de overstap naar de makelaardij gemaakt; een perfecte match voor mij! Mijn passie voor mensen en huizen heb ik zo goed kunnen combineren. Het leukste wat er bestaat is mensen begeleiden bij een zeer bijzondere en belangrijke stap in hun leven. Ieder huis en iedere cliënt is anders, dat maakt het vak uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

Naast werken en mijn gezinsleven ben ik ook actief binnen diverse commissies bij hockeyclub Alliance, waar mijn 3 kinderen spelen, houd ik van koken, gezelligheid, lekker actief bezig zijn en de natuur in gaan met onze hond.

Favoriete plek:

Het is in deze omgeving bijna onmogelijk om één favoriete plek op te noemen. Je hebt hier alles: het strand van Zandvoort/Bloemendaal, het Groenendaalse bos, de duinen, de Binnenweg, het centrum van Haarlem; voor mij allemaal factoren waardoor ik de gehele omgeving als favoriete plek zie!

RONDJE KENNEMERLAND

Op stap in de regio met onze makelaars

Kennismaken?