Steven Levin

Steven Levin 

Steven Levin

“Het gaat in de eerste plaats om tevreden cliënten.”

Ik ben mijn werkzame leven actief geweest als ondernemer, waarbij ik er altijd naar streef mensen op een goede en prettige manier samen te brengen. Vooral in het makelaarsvak is dit enorm belangrijk. Door transparant en eerlijk elke situatie te benaderen, ontstaat er een heel andere vorm van contact waarmee uiteindelijk veel meer wordt bereikt.
Mijn roots liggen in de Verenigde Staten. Ik ben in New York geboren en op jonge leeftijd met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Van deze culturele achtergrond heb ik in mijn leven veel profijt. Na het VWO studeerde ik politicologie vanuit mijn interesse voor geschiedenis en diplomatie.

Toch wilde ik liever ondernemen omdat ik van uitdagingen houd en graag met mensen werk. Dit heeft mij gebracht tot de opleiding makelaardij waarin ik sinds 2007 met plezier werkzaam ben. Ik woon in Driehuis met mijn gezin en geniet enorm van de mooie omgeving. Zuid- en Midden Kennemerland biedt behalve een prachtig woongebied ook een rijke historie. Ik hockey en zet mij in voor K.H.C. Strawberries als vrijwilliger. Daarnaast help ik graag mijn dochter bij de manege.

Favoriete plek:

Mijn absolute favoriet is Wandelbos Velserbeek waar ik als klein jongetje al speelde. Ook Duin en Kruidberg is een geweldige omgeving.

Kennismaken?