Pieter Delsman

Pieter Delsman 

Pieter Delsman

“Het draait om zorgvuldig en persoonlijk contact.”

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik makelaar wilde worden: contact met mensen, bezig zijn met huizen en het voeren van onderhandelingen om een mooie overeenkomst te sluiten. Ik ben in 1988 begonnen als assistent-makelaar en in 1991 als een van de jongste makelaars ooit beëdigd door de rechtbank Haarlem. Ik heb bij diverse makelaarskantoren gewerkt in de regio waar ik woon en waar ik van houd: Zuid-Kennemerland.

In 2006 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen om misschien wel het leukste onderdeel van mijn vak beter te kunnen waarborgen: het persoonlijke één op één contact met de cliënt bij een van de belangrijkste beslissingen in een leven: het kopen of verkopen van een huis! Ik koos voor de kantoorvestiging Heemstede, een fantastisch mooi gelegen gemeente met de natuur aan de ene kant en de stad aan de andere kant. Om juist hier mensen te kunnen helpen met het vinden van hun nieuwe thuis is het mooiste element van mijn vak. Speciaal bij het zoeken naar een huis kan je als makelaar al je expertise bieden en je hebt het vertrouwen van je cliënt: dat is toch het mooiste wat er is?

Favoriete plek:

Voor mij is Leyduin, het kenmerkende duin- en boslandschap met landgoederen direct om de hoek, het mooiste stukje bosrijke natuur in de regio. Ik wandel er een paar keer week en ben dan helemaal buiten, in de rust van de natuur.

Kennismaken?