Marja Muller

Marja Muller 

Marja-Muller-parkhage-portret-foto

Marja Muller

“Alle facetten bij aankoop en verkoop tot in de puntjes verzorgen.”

Mijn trackrecord in de makelaardij gaat nogal wat jaren terug.

Ik begon bij een NVM makelaarskantoor in Bloemendaal/ Aerdenhout en werd in 1995 zelfstandig makelaar.
Waar ik na zoveel jaar nog elke dag blij van word, is het persoonlijk contact met zoveel verschillende mensen die mij om advies vragen. Van jong tot oud en van ondernemer tot gezin, ieder heeft z’n eigen wensen die om een specifieke aanpak vragen.

Het is voor mij steeds weer een uitdaging om bij elke koop- of verkoopopdracht alle facetten van het makelaarsvak perfect uit te werken. Dan gaat het om juridische kennis, bouwkundig inzicht en standvastige prijsonderhandeling. Maar ook om psychologisch inzicht en sociale vaardigheden.

De samenwerking met het team van Parkhage& geeft een positieve impuls. De dynamiek van mijn vak blijft een uitdaging, we ontwikkelen voortdurend onze kennis en ervaring op het gebied van wetgeving, sociale media, consumentengedrag en duurzaamheidsmaatregelen voor natuur & milieu. Ik vind het belangrijk om steeds weer de feiten te onderzoeken. Als we ons doel bereiken, dan krijg ik elke keer een yes-gevoel!

Favoriete plek:

Ik ben geboren in Haarlem en opgegroeid in Heemstede. Steeds weer geniet ik van de mooie bosrijke gebieden en de weidse omgeving, zoals het Groenendaalse bos, het landgoed Elswout en de Haarlemmerhout en de nabijheid van het strand.
Ik vaar graag ‘een rondje Haarlem’ over het Spaarne. En soms een tocht naar Amsterdam via de Kolksluis Spaarndam, de oudste nog werkende sluis in Europa.

Kennismaken?