Eric de Jong

Eric de Jong 

Eric de Jong

“De perfecte match maken, daar word ik blij van.”

Het boeiende van mijn vak is het persoonlijk contact en de diversiteit aan mensen waar je mee samenwerkt.

Als makelaar kom je op mooie locaties en in schitterende huizen maar uiteindelijk is het de interactie met de klant waar ik de meeste energie uit haal. Dat geldt ook voor de samenwerking met de collega’s op kantoor. Door met elkaar te sparren en ervaringen te delen, blijven we elkaar ontwikkelen. En kunnen we onze dienstverlening telkens blijven verbeteren.
Het is steeds weer een uitdaging om de juiste match tot stand te brengen. De juiste persoon bij de juiste woning vinden en vice versa. Daarbij is zorgvuldigheid en geduld essentieel. In de huidige nog steeds overspannen markt is dit net zo belangrijk als in de crisisjaren die achter ons liggen.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als makelaar. Na mijn rechtenstudie werkte ik een aantal jaren bij de Rabobank Zuid-Kennemerland en een farmaceutisch bedrijf. De combinatie van deze bedrijven, lokaal, dienstverlenend en commercieel werken, vind ik terug in de makelaardij.

Met mijn gezin heb ik eens de torens van de Bavo kathedraal beklommen. Het schitterende uitzicht deed mij eens te meer beseffen hoe mooi, groen en waterrijk deze woonomgeving is. Niet voor niets is Zuid-Kennemerland een geliefde woonlocatie, waar ik ruim 20 jaar geleden voor gevallen ben (met dank aan mijn vrouw).

Favoriete plek:

Mijn roots liggen in Fryslân, in het watersportmekka Heeg. Niet verwonderlijk dat in Zuid-Kennemerland het water voor mij een belangrijke rol speelt, zeilen in de zomer en schaatsen in de winter. De duinen, strand en zee en de locaties rond het Spaarne zijn favoriet.

Kennismaken?