Barbara Jansen

Barbara Jansen 

Barbara Jansen

“Het zijn vaak de details die het verschil maken voor je cliënt.”

Met mensen werken vind ik het bijzondere aan het makelaarsvak. Wij helpen mensen met een grote beslissing in hun leven.

Een huis kopen waar je blij mee bent, op een fijne plek waar je je gezin laat opgroeien. Of juist een huis verkopen waar je zo aan gehecht bent, waar je kinderen zijn geboren. Dat zijn emotionele beslissingen en ook dan ben je er voor je cliënt.
Het zijn soms kleine dingen waarmee je je cliënt blij kan maken. Een luisterend oor bieden bij emoties rond een verhuizing, een kop koffie op het goede moment.

In mijn schooljaren was mijn grote droom in de makelaardij te gaan werken. Jaren later is dat gebeurd en inmiddels werk ik met ontzettend veel plezier ruim 10 jaar in de makelaardij in Zuid-Kennemerland. Ik ben verantwoordelijk voor het administratief overzicht van alle dossiers, ik beheer de agenda’s, selecteer dagelijks het huizenaanbod voor onze cliënten, in samenwerken met het team. Geen dag is hetzelfde, de cliënten, het team en de details, dat is voor mij het belangrijkste.

Favoriete plek:

Mijn favoriete plekje in Heemstede is de omgeving bij station Heemstede-Aerdenhout, vlakbij waar ik ben geboren. Ook heerlijk dicht bij leuke winkeltjes. Ik kan genieten van een heerlijke fietstocht over het prachtige fietspad richting Zandvoort en Elswout.

Kennismaken?