Alice van den Akker

Alice van den Akker

Parkhage portret-lage resolutie-JudithCapponFotografie-

Alice van den Akker

“Het begint met oprechte belangstelling voor je cliënt”

Als kind was ik volgens mijn moeder al nieuwsgiering naar huizen, vooral oudere woningen vond ik toen al interessant. Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik eerst werkzaam geweest binnen het vakgebied Marketing&Communicatie. Sinds 2011 woon ik met mijn gezin in Heemstede en heb ik de overstap naar de makelaardij gemaakt; een perfecte match voor mij! Mijn passie voor mensen en huizen heb ik zo goed kunnen combineren. Het leukste wat er bestaat is mensen begeleiden bij een zeer bijzondere en belangrijke stap in hun leven. Ieder huis en iedere cliënt is anders, dat maakt het vak uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

Naast werken en mijn gezinsleven ben ik ook actief binnen diverse commissies bij hockeyclub Alliance, waar mijn 3 kinderen spelen, houd ik van koken, gezelligheid, lekker actief bezig zijn en de natuur in gaan met onze hond.

Favoriete plek:

Het is in deze omgeving bijna onmogelijk om één favoriete plek op te noemen. Je hebt hier alles: het strand van Zandvoort/Bloemendaal, het Groenendaalse bos, de duinen, de Binnenweg, het centrum van Haarlem; voor mij allemaal factoren waardoor ik de gehele omgeving als favoriete plek zie!

Kennismaken?