Diensten

Diensten

Dit mag u van ons verwachten

Wij vinden dat het kopen of verkopen van een huis één van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. We helpen u op de meest persoonlijke en zorgvuldige manier. Met een hart voor wonen en een heldere visie voor zaken. En met meer dan 50 jaar ervaring. We kennen de regio Zuid-Kennemerland door en door en weten precies wat er speelt. Wij gaan actief voor u aan de slag: helder, eerlijk en met opgestroopte mouwen. Ons doel is om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en deskundig en persoonlijk te adviseren. Graag vertellen wij in een vrijblijvend gesprek wat wij voor u kunnen doen. Maak direct een afspraak.

Waarom Parkhage

MEEST BETROKKEN MAKELAARS

PERSOONLIJK EN DICHTBIJ

ZORGVULDIGE DIENSTVERLENING

ZEER ERVAREN EN DESKUNDIG

Aankoop

Wij vinden dat het kopen van een huis in de eerste plaats om mensen gaat. Hoe wilt u wonen, wat zijn uw wensen? Er komt veel kijken bij het zoeken en kopen van een huis. 

 

Bij de zoektocht naar uw droomhuis is het verstandig een onafhankelijk en deskundig adviseur mee te nemen. Soms lijkt een huis mooier dan het is, of wilt u het zo graag dat u bijvoorbeeld bouwkundige gebreken over het hoofd ziet.  

 

Parkhage heeft verstand van zaken en geeft een realistisch beeld van de bouwkundige staat, de waarde en de vraagprijs. Met onze ervaring en kennis van de regio helpen we u het huis vinden dat bij uw wensen past. We nemen u alle werk uit handen en geven u tips en adviezen. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons voorop.  

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten.

Verkoop

Wij vinden dat het verkopen van een woning in de eerste plaats om mensen gaat. Daarbij staan persoonlijk contact en betrokkenheid voorop.

 

Met een juiste verkoopstrategie zorgen wij u dat uw huis zo goed mogelijk wordt verkocht. Met meer dan 50 jaar succesvolle werkervaring weten we wat er speelt in de woningmarkt en adviseren u graag over de beste verkoopstrategie. Wij nemen u graag alle werk uit handen.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten.

(Ver)huur

De vraag naar huurwoningen neemt steeds meer toe. Soms is (ver)huur een goede oplossing. Bijvoorbeeld als u bij verkoop van uw eigen woning liever nog even wacht met het kopen van een nieuwe woning. Of als u voor bepaalde tijd in het buitenland verblijft.

 

En zo zijn er nog meer situaties waarin (ver)huur een goed alternatief is. De wettelijke regels en verplichtingen zijn zeer specifiek bij huur. Parkhage denkt graag met u mee en helpt u met strategische en praktische oplossingen.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten.

Bekijk ons aanbod

Parkhage-aankoop-makelaars-kennemerland-huizenmakelaars-aerdenhout
Parkhage-aankoop-makelaars-kennemerland-huizenmakelaars-aerdenhout
Parkhage-aankoop-makelaars-kennemerland-huizenmakelaars-aerdenhout
Parkhage-aankoop-makelaars-kennemerland-huizenmakelaars-aerdenhout

Bedrijfsmatig onroerend goed

Bedrijfsmatig onroerend goed is een vak apart. Parkhage heeft de nodige knowhow en expertise opgebouwd in de regio Zuid-Kennemerland als het gaat om winkel-, bedrijfs-, en kantoorruimte. Wij bespreken uw wensen en maken samen een plan van aanpak.

 

Bij verkoop en verhuur verzorgen we een professionele bedrijfspresentatie, informeren via ons uitwisselingssysteem landelijke collega makelaars en verzorgen de presentatie op Funda in business. Als u bedrijfs matig wilt kopen of huren informeren wij u over het nieuw ste aanbod en maken afspraken om geschikte panden te bezichtigen.

 

Wij stemmen de onderhandelingsstrategie met u af en onderhandelen met de potentiële (ver)koper of (ver)huurder. Kortom, wij zorgen dat alles zo snel en efficiënt mogelijk geregeld wordt zodat u zich kunt concentreren op datgene waar het bij u om draait: uw onderneming.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten. Maak hier een afspraak.

Expats

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) vervult binnen Nederland en de Randstad een grote rol in de steeds internationaler wordende wereld. Haarlem en de omliggende gemeenten zijn daarbinnen zeer aantrekkelijke woongebieden waar veel expats en hun gezinnen reeds voor gekozen hebben. Maak hier een afspraak.

Taxatie

Taxatie van uw huis is bijvoorbeeld relevant als u uw huis wilt verkopen, een ander huis wil t kopen, of een hypotheek wil t aanvragen of veranderen. Parkhage kan u helpen met een professionele en realistische waardebepaling van uw huis. Dat kan in combinatie met aankoop of verkoop maar dat kan ook als op zichzelf staande service.

Wilt u meer weten over het taxeren van uw huis? Maak hier een afspraak.

Kennismaken?