<

Blauwe Tramstraat 30

€ 640.000,- k.k.

Verkocht

Blauwe Tramstraat 30

Haarlem

€ 640.000,- k.k.

Bouwjaar 2016

Woon opp. 124 m2

Perceelopp. 86 m2

Slaapkamers 5

Badkamers 2

Garages

Type Eengezinswoning

Status Verkocht

Plaats Haarlem

Beschrijving

PRACHTIG AFGEWERKTE EN ZO TE BETREKKEN WONING IN ‘DE REMISE’ MET EIGEN PARKEERPLAATS

Helemaal af en zo te betrekken moderne woning in de autovrije Blauwe Tramstraat. Een ideale straat voor opgroeiende kinderen waar veilig en vrij gespeeld kan worden. De woning heeft een energielabel A en
9 zonnepanelen op het dak. De woning beschikt over een moderne ruime keuken en badkamer en 5 (slaap)kamers.
De beschutte zonnige tuin op het westen heeft een achterom met directe toegang naar het achtergelegen plein aan de Bolramerstraat en het parkeerterrein met eigen parkeerplaats.

In 2017 is het nieuwbouwproject Remise Haarlem opgeleverd. Inmiddels is De Remise uitgegroeid tot een zeer kindvriendelijke buurt, met alle leef comfort binnen handbereik. De woning ligt aan een autoluwe straat met verderop een speelplantsoen, het Remiseplantsoen. Winkels (Vomar, Kruidvat), basis- en middelbare scholen, de Haarlemmerhout, Elswout, de manage en kinderopvang zijn op loopafstand bereikbaar.
Station Heemstede/Aerdenhout en Station Haarlem zijn op fietsafstand gelegen, net als Haarlem-Centrum, strand en duinen.

Indeling:
Begane grond: entree; ruime hal met Portugese tegels; modern toilet met fonteintje; brede uitgebouwde woonkamer voorzien van eiken vloerdelen, grote trapkast, inbouwspots en openslaande deuren naar de achtertuin; aan de voorzijde bevindt zich een luxe open keuken in hoekopstelling v.v. diverse (inbouw)apparatuur, Quooker en 5-pits fornuis met brede afzuigkap, veel kastruimte en een breed aanrecht met brede lades. Zonnige achtertuin op het westen met schuur en afsluitbare achterom.

1e etage: ruime overloop; slaapkamer voorzijde; moderne badkamer met ruime douche, ligbad, toilet en breed wastafelmeubel met dubbele kranen; slaapkamer achterzijde; zijkamer, thans in gebruik als garderobekamer.

2e etage: overloop; fraaie loftachtige slaapkamer met prachtig hoog plafond; slaapkamer achterzijde met groot Velux dakraam; wasruimte met Portugese vloertegels, wastafelmeubel, aansluiting wasunits en c.v.-opstelling.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2017, energielabel A
– Woonoppervlakte 124m2, perceeloppervlakte 86m2
– Eigen (vaste) parkeerplaats
– Gehele woning voorzien van eiken lamel parketvloeren
– Begane grond voorzien van vloerverwarming
– Hoge moderne deuren en draai-/kiepramen
– Fraaie lage radiatoren
– Volledig geïsoleerde en voorzien van 9 zonnepanelen
– C.v.-installatie HR (2017)
– Servicekosten parkeerplaats € 15,- per maand
– Ideale gezinswoning in autovrije straat
– Voor maatvoering en indeling zie kleuren plattegronden
– Oplevering in overleg

Details

LiggingenIn woonwijk
TuintypenAchtertuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
Parkeren capaciteit1

Voorzieningen

  • Dakraam
  • Zonnepanelen


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage