<

Spaarnekade 2

€ 595.000,- k.k.

Verkocht

Spaarnekade 2

Spaarndam

€ 595.000,- k.k.

Bouwjaar 2012

Woon opp. 133 m2

Perceelopp. 128 m2

Slaapkamers 5

Badkamers 1

Garages

Type Eengezinswoning

Status Verkocht

Plaats Spaarndam

Beschrijving

LUXE EN COMFORT. RUST EN RUIMTE. VRIJ UITZICHT. JACHTHAVEN EN OPEN VAARWATER VOOR DE DEUR.

Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkte, uitgebouwde tussenwoning (2012) met vrij uitzicht over jachthaven.
Uitstekende maatvoering en indeling met 5 slaapkamers, luxe badkamer, keuken en heerlijke achtertuin met veel privacy. Zeer gunstige ligging met diverse voorzieningen in de directe omgeving en nabij uitvalswegen, centrum Haarlem en dorpskern Spaarndam.

Climate Ready woning, direct gelegen aan open vaarwater van de Mooie Nel en het Spaarne gelegen in de jonge woonwijk SpaarneBuiten in pittoresk Spaarndam. Het dorp beschikt over 2 basisscholen, naschoolse opvang, een actief verenigingsleven, een supermarkt, restaurants, café, sportvelden, jachthaven, grote speeltuin en is slechts minuten verwijderd van hartje Haarlem. Ook Amsterdam is zeer gemakkelijk en snel te bereiken zowel via de grote uitvalswegen als via de nabij gelegen treinstations.

Het duurzaamheidsconcept Climate Ready houdt in dat de woning energiezuiniger is dan de wettelijke eisen en het wooncomfort van morgen heeft. De woning is zeer goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp met bodem- en douchewarmtewisselaar. Er is een constante temperatuur in het gehele huis, waardoor het in de winter aangenaam warm is en in de zomer koel.

De woning is uitgebouwd (2.4 meter met hierin 2 Velux daglichtspots) en op de tweede verdieping zijn 2 dakkapellen geplaatst, waardoor er 2 slaapkamers zijn gecreëerd. De gehele woning is voorzien van een hoogwaardige Sinck&Ko gietvloer. Op alle verdiepingen is vloerverwarming met per vertrek een eigen thermostaat. De gehele woning is voorzien van glad stucwerk in alle vertrekken, zowel de wanden als plafonds. Daarnaast is de woning volledig voorzien van hardhouten deurkozijnen inclusief deurneuten en deurlijsten met stompe paneeldeuren, welke zijn voorzien van design deurbeslag. Verder is er op diverse plaatsen houten maatwerk aangebracht waardoor het gevoel van luxe enorm wordt versterkt. (o.a. trappenhuis, inbouwkasten etc.).

Op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte en uitgebouwde, energiezuinige eengezinswoning gelegen aan open vaarwater? Kom kijken!

De indeling:
Parterre: de entree van de woning ligt aan de zijde van de jachthaven. De strook voor de woning is eigendom waardoor plaatsing van een buitenbank voor de woning mogelijk is (zon vanaf 12 uur t/m zonsondergang). Vanaf hier een weids uitzicht over jachthaven en passerende boten (Staande Mastroute). Een verfrissende duik nemen kan natuurlijk ook.
Entree, ruime hal, toilet, meterkast en vaste kast; vergrote woonkamer met daglichtspots, openslaande deuren naar de zonnige tuin (zon van zonsopkomst t/m 19 uur in de zomermaanden) met achterom en ruime berging met overkapping.
Aan de voorzijde bevindt zich de moderne witte keuken met antraciet composiet aanrechtblad en tevens voorzien van een Inductie Boretti 5 pits fornuis met dubbele oven, een grote Boretti RVS koel/vriescombinatie, Siemens combimagnetron en Siemens vaatwasser. Vanuit het keukenraam heeft u prachtig uitzicht over het water/ jachthaven.

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot 2 grote slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer.
Moderne badkamer met inloopdouche, tweede toilet, grote natuurstenen wasbak voorzien van design kranen en design radiator.

Tweede verdieping: ruime overloop met op maat gemaakte inbouwkasten, wasmachine / droger opstelling, kast met WTW installatie, toegang tot berging via knieschot, dakraam. Twee ruime slaapkamers elk voorzien van dakkapel.

Goed om te weten:

Heerlijke kinderrijke buurt
Comfortabel huis met altijd aangename temperatuur (warm in de winter / koel in de zomer)
Beschutte achtertuin met veel privacy.
Geen auto’s voor de deur / heerlijk vertoeven aan de kade / eten / borrelen
Zwemwater voor de deur / diverse vormen van watersport!
Zeer compleet en luxe afwerkingen zoals gietvloeren, paneeldeuren, stucwerk wanden en plafonds
Spaarndam is een actief dorp met veel (sport)verenigingen, dorpsfeest en het kolkfestival.
Rustig en vrij wonen maar toch zeer centraal (uitvalswegen, centrum Haarlem etc.)
Volop parkeergelegenheid
Climate Ready woning
Alle vertrekken voorzien van vloerverwarming met thermostaat
Alle vertrekken beschikken over CAI
Perfecte staat van onderhoud
Voor indeling en maten zie plattegronden
Oplevering in overleg

Details

LiggingenIn woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater
TuintypenAchtertuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Voorzieningen

  • Dakraam
  • Balansventilatie


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage