<

Van der Horstlaan 18

€ 425.000,- k.k.

Te koop

Van der Horstlaan 18

Heemstede

€ 425.000,- k.k.

Bouwjaar 1986

Woon opp. 69 m2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Garages

Type Benedenwoning

Status Beschikbaar

Plaats Heemstede

Beschrijving

Gunstig en rustig gelegen verzorgd 3-kamer appartement met zonnige royale tuin met achterom en eigen berging op de parterre, in kleinschalig en verzorgd complex in het “Blekersvaartkwartier” nabij het centrum van Heemstede. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig en diverse uitgebreide voorzieningen zijn op loopafstand. Kortom dit appartement is zeker uw bezichtiging waard!

De omgeving:
Dit fijne appartement ligt in een rustige woonwijk met voldoende (vrij) parkeergelegenheid. Vrijwel om de hoek vindt u een Albert Heijn en u steekt eenvoudig door naar de gezellige winkelstraten de Binnenweg en de Raadhuisstraat voor uw andere boodschappen of een gezellige lunch. Centrum Haarlem is tevens op korte afstand bereikbaar maar ook wandelbos Groenendaal, de duinen en strand. NS station Heemstede-Aerdenhout biedt een makkelijke verbinding richting Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Indeling:
Parterre: eigen berging, centraal entree met brievenbussen en bellentableau.
Entree woning, hal met intercom, lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is de zonnige achtertuin bereikbaar met achterom. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar voorzien van douche, wastafelmeubel, radiator en wasmachine/droger opstelling, toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje, bergkast met CV-opstelling en twee slaapkamers.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1986
Woonoppervlakte 69 m2
Energielabel C
Heerlijk ruim en verzorgd appartement met royale zonnige tuin met achterom
Zeer gunstige en centrale ligging met veel voorzieningen op loopafstand
VVE 169,- per maand
Actieve VvE
Voor maatvoering en indeling zie kleuren plattegronden
Oplevering in overleg

Details

LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
TuintypenAchtertuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Voorzieningen

  • Mechanische ventilatie


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage