<

Oostermoer 28

€ 725.000,- k.k.

Te koop

Oostermoer 28

Haarlem

€ 725.000,- k.k.

Bouwjaar 1977

Woon opp. 142 m2

Perceelopp. 195 m2

Slaapkamers 4

Badkamers 1

Garages 1

Type Eengezinswoning

Status Beschikbaar

Plaats Haarlem

Beschrijving

MODERN AFGEWERKTE RUIME HOEKWONING MET INPANDIGE GARAGE, ZONNIGE ACHTERTUIN, PATIO EN DAKTERRAS
ENERGIELABEL A

Deze royale en lichte eengezinswoning ligt op een fantastische locatie in Molenwijk, in een zeer groene omgeving. De modern afgewerkte hoekwoning heeft vier slaapkamers en heeft een ruime begane grond met tuingerichte woonkamer en eetkamer met moderne open woonkeuken. Aan de voorzijde is een grote inpandige garage met elektrische toegangsdeur, ideaal als berging maar ook als werkruimte te gebruiken. Naast de groene achtertuin is er ook nog een patio (zuidzijde) die zorgt voor veel lichtinval in de woning. Tenslotte is er een zeer groot dakterras waar de gehele dag ook heerlijk van de zon genoten kan worden.

De Oostermoer ligt op één van de mooiste plekken van Haarlem: in Molenwijk. Achter de woning ligt vaarwater, met diverse ligplaatsen, dat in open verbinding staat met de Molenplas met recreatiestrand en een restaurant. Met een boot vaar je via de Ringvaart en het Spaarne zo naar de mooie binnenstad van Haarlem.

Het ligt volop in het groen, het is er rustig en heerlijk wonen. De auto parkeer je voor de deur of in de inpandige garage.

De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het overdekte winkelcentrum van Schalkwijk, recreatiegebied De Molenplas, (basis)scholen, kinderopvang en diverse uitvalswegen.

Openbaar vervoer ligt binnen handbereik en zorgt voor uitstekende verbindingen richting Schiphol, Amsterdam en station Haarlem CS.

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal met brede kastenwand en modern toilet met fonteintje. Middels een glazendeur bereik je de eetkamer en moderne woonkeuken, direct grenzend aan de zonnige patio gelegen aan de zuidzijde.
De lichte keuken, in hoekopstelling beschikt over veel kastruimte, diverse inbouwapparatuur, 5-pits inductie kookplaat en een groot keukeneiland met lades en een zitgedeelte voor 4 personen.

De ruime en brede woonkamer met zijraam staat in semi-open verbinding met de keuken en heeft een fraaie tunnelhaard waar je zowel in de woonkamer als in de keuken van kunt genieten.
Middels openslaande deuren is het overdekte terras en de tuin bereikbaar. De ca. 12 meter diepe tuin is door veel groen omgeven en vrij gelegen.

Vanuit de hal is er toegang tot de grote en zeer praktische inpandige garage met veel bergruimte, aansluiting voor was-units en een elektrische toegangsdeur.

1e etage:
Licht trappenhuis met lichtkoepel; overloop met 3 ruime bergkasten, waarvan een met cv-opstelling; 2 slaapkamers aan de tuinzijde; moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, breed wastafelmeubel en toilet; grote slaapkamer met zicht op de patio; ruime slaapkamer met wastafelmeubel, grenzend aan het grote dakterras (32m2) waar je zeer royaal kunt zitten en tot in de avond van de zon geniet.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 142m2 + 23m2 inpandige garage
– Perceeloppervlakte 195m2
– Energielabel A
– Moderne afwerking
– Vrije hoekligging (zuid)
– Tuingerichte woonkamer
– Moderne lichte woonkeuken
– Vier ruime slaapkamers
– Garage met elektrische toegangsdeur
– 10 zonnepanelen
– Cv-ketel Atag 2019
– Op loopafstand van supermarkt
– Scholen en sportmogelijkheden in de buurt
– Korte afstand tot uitvalswegen
– Goede verbindingen met openbaar vervoer (o.a. richting Schiphol)
– Op fietsafstand van binnenstad van Haarlem
– Voor indeling maatvoering zie de kleurenplattegronden
– Oplevering in overleg

Details

LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Aan vaarwater
TuintypenAchtertuin, Patio atrium
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Voorzieningen

  • Buitenzonwering
  • Zonnepanelen


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage