<

Leonard Springerhof 8

€ 2.275.000,- k.k.

Te koop

Leonard Springerhof 8

Bloemendaal

€ 2.275.000,- k.k.

Bouwjaar 1988

Woon opp. 254 m2

Perceelopp. 895 m2

Slaapkamers 5

Badkamers 3

Garages 2

Type Villa

Status Beschikbaar

Plaats Bloemendaal

Beschrijving

Zeer lichte en charmante vrijstaande villa (254m2) met inpandige dubbele garage (48m2) en fraai aangelegde zonnige tuin gelegen in een mooie rustige en groene woonomgeving.

De in 1988 door architect Hans van Egmond ontworpen en op een duin gebouwde villa beschikt over een royale tuingerichte woonkamer en woonkeuken, 5 ruime (slaap)kamers, 3 badkamers en dubbele inpandige garage.

De vormgeving en vele raampartijen zorgen voor veel licht in de woning en een continue verbinding met de prachtige, vrij gelegen tuin met vijver en diverse terrassen. De tuin beschikt over een beregeningsinstallatie met eigen bron.

De locatie is heerlijk rustig en groen. Winkels, scholen en sportverenigingen (hockey, voetbal en tennis) bevinden zich op korte afstand van de woning en de fraaie binnenstad van Haarlem ligt op fietsafstand.

NS-station Bloemendaal en uitvalswegen naar Alkmaar en Amsterdam zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Fietsend door de mooie omgeving en Kennemerduinen bereik je in een half uur de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Indeling:

Parterre:
Entree; ruime lichte hal met garderobe, grote trappartij naar souterrain en 1e verdieping, toilet met fontein en urinoir, dubbele deuren (v.v. glas) naar de woonkamer; de zeer lichte L-vormige woonkamer is voorzien van een gashaard, grote raampartijen en meerdere dubbele deuren naar de rondom de woning gelegen tuin en terrassen; de woonkeuken met eethoek biedt eveneens fraai zicht op en toegang tot de tuin en grenst aan de bijkeuken met keukenkasten, aanrecht met spoelbak en aansluiting wasunits.

Souterrain:
Ruime hal met berging onder de trappartij; slaapkamer met raam met zicht op de tuin; grote werk/slaapkamer met raam; 3e badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en bergkast; ruime berging; grote extra diepe dubbele garage met stijlvolle halfronde elektrisch bedienbare deuren.

1e Verdieping:
Ruime lichte overloop met separaat toilet; grote hoofdslaapkamer met inloopkledingkast, openslaande deuren naar het balkon alsmede toegang tot de eigen lichte badkamer welke is voorzien van een hoekbad, inloopdouche, brede dubbele wastafel en inbouwkast; 2 ruime aan elkaar gespiegelde slaapkamers; 2e badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en vaste kast.

Zolder:
Middels vlizotrap bereikbare grote bergzolder met stahoogte en opstelling cv-ketel en boiler.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 254 m2 + inpandig dubbele garage 48 m2
– Perceeloppervlakte 895 m2
– Bouwjaar 1988
– Energielabel B
– 19 zonnepanelen
– Begane grond en badkamers voorzien van vloerverwarming
– Cv-ketel en boiler 2018
– Ligging in rustige groene omgeving
– Zeer lichte en tuingerichte villa
– Zeer goede zonligging
– Alarminstallatie
– Besproeiingsinstallatie met eigen bron
– Architect Hans van Egmond
– Voor indeling en maatvoering zie plattegronden
– Oplevering in overleg

Details

LiggingenAan rustige weg
TuintypenTuin rondom
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein

Voorzieningen

  • Mechanische ventilatie
  • Alarminstallatie
  • Zonnepanelen


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage