<

Van Tuyllweg 19

€ 995.000,- k.k.

Verkocht

Van Tuyllweg 19

Velsen-Zuid

€ 995.000,- k.k.

Bouwjaar 1954

Woon opp. 155 m2

Perceelopp. 636 m2

Slaapkamers 5

Badkamers 1

Garages 1

Type Villa

Status Verkocht

Plaats Velsen-Zuid

Beschrijving

VAN-TUYLLWEG 19 VELSEN-ZUID.

UNIEKE VILLA MET KARAKTER!

Welkom bij deze royale en charmante villa gelegen op een royaal perceel van maar liefst 636 m2 met vrijstaande garage, oprit en ligging direct tegenover wandelbos Velserbeek.
De ligging is ideaal: rustig, volledig vrij en toch zeer centraal met in de directe omgeving diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, Stadsschouwburg en sportvoorzieningen zoals hockey en voetbal. Nabij uitvalswegen, openbaar vervoer (HOV bushalte op slechts 5 minuten wandelen) en NS station Driehuis.
Op zoek naar een unieke plek met veel privacy, ruimte en ligging direct tegenover het bos? Kom kijken!

Bouwjaar: 1954 Woonoppervlakte: 155 m2 (conform NEN-2580) Perceel: 636 m2

De woning:

Indeling:
Parterre: entree, vestibule, meterkast; centrale hal met toilet en toegang tot kelder; royale uitgebouwde woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte (6.65 x 3.74 m.) met erker en vrij uitzicht voorzijde; de eetkamer bevindt zich in het centrale gedeelte en loopt door naar de uitbouw aan de achterzijde (8.40 x 3.29 m.). De grote raampartijen maken het geheel extra licht en ruimtelijk. Via de openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar. Via de woonkamer is de keuken toegankelijk (3.14 x 2.99 m.). Deze biedt veel (werk) ruimte en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop met bordes; (slaap) kamer achterzijde (3.02 x 2.97 m.); tweede slaapkamer achterzijde (3.29 x 2.67 m.) met inbouwkast; slaapkamer voorzijde (4.23 x 3.74 m.) met inbouwkasten en fraai uitzicht op het bos; tweede (slaap) kamer voorzijde (3.84 x 2.38 m.) met trap naar zolder…

Zolder: grote (slaap) kamer met dakkapel voor- en achterzijde; royale berging met opstelling wasmachine / droger en opstelling Cv-ketel (Remeha Calenta).

Kelder: kelderruimte met stahoogte (3.23 x 1.51 m.)

Buitenruimte:
Wat een geweldige tuin! De voortuin beschikt over een oprit van maar liefst 19 meter waardoor meerdere auto’s op eigen terrein kunnen parkeren. De vrijstaande garage (7.59 x 3.10 m.) beschikt over een kap (extra hoogte), elektra en een elektrische deur.
De achtertuin is circa 25 meter diep (west); biedt veel privacy en is fraai aangelegd met mooie borders, gazon en diverse plekjes om in de zon te vertoeven.

UNIEKEV

Details

LiggingenAan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk
TuintypenAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein

Voorzieningen

  • Dakraam
  • Natuurlijke ventilatie


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage