<

Grebberstraat 5

€ 525.000,- k.k.

Verkocht o.v.

Grebberstraat 5

Haarlem

€ 525.000,- k.k.

Bouwjaar 1900

Woon opp. 81 m2

Perceelopp. 87 m2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Garages

Type Eengezinswoning

Status Verkocht o.v.

Plaats Haarlem

Beschrijving

Centraal nabij het centrum gelegen zeer lichte sfeervolle tussenwoning met zonnige achtertuin.

In een rustige straat gelegen lichte eengezinswoning met aangebouwde keuken, 2 ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin. Enkele authentieke elementen, zoals glas-in-lood en paneeldeuren zijn behouden gebleven en geven de woning een sfeervolle uitstraling.

De woonomgeving is zeer prettig: De Grebberstraat maakt deel uit van de populaire Frans Hals buurt, aan de rand van de Kleverparkbuurt. In deze fijne buurt vind je veel mooie woningen uit – met name – de eerste helft van de vorige eeuw. Je woont hier letterlijk om de hoek van een aantal gezellige buurtwinkels. Ook zijn er supermarkten en basisscholen op loopafstand te vinden.

De Schotersingel, het Spaarne, NS-station Haarlem en de oude binnenstad zijn op korte loop/fietsafstand gelegen en uitvalswegen naar Alkmaar en Amsterdam zijn eenvoudig en snel te bereiken.
Door de dorpen Bloemendaal en Overveen fiets je naar de mooie Kennemerduinen en de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Indeling:
Begane grond: entree; hal; lichte woonkamer met 2 ruime (deels verdiepte) inbouwkasten, paneeldeuren en aan de voorzijde glas-in-lood ramen; eenvoudige nette keuken met deur naar achtertuin; toilet.

1e etage: zeer lichte overloop met vaste kast en een hoge nok v.v. Velux dakraam; aan de voorzijde is eventueel nog ruimte voor een werkplek; grote slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel; slaapkamer voorzijde; de badkamer is toegankelijk vanuit beide slaapkamers en is voorzien van en ligbad, wastafel, toilet en aansluiting wasunits.

Vliering: bevloerde bergvliering met cv-opstelling.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 81m2
– Perceeloppervlakte 87m2
– Bouwjaar ca. 1900
– Energielabel C
– Voorzien van isolatieglas
– Voorgevel gereinigd en v.v. nieuwe knipvoeg
– Fundering ‘op staal’ (gemetselde fundering) volgens gemeentelijke informatie
– CV-ketel Remeha Tzerra 2019
– NS station Haarlem CS op korte loop/fietsafstand gelegen
– Goede bereikbaarheid uitvalswegen
– Voor indeling en maatvoering zie kleuren plattegronden
– Oplevering kan spoedig

Details

LiggingenIn woonwijk
TuintypenAchtertuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Voorzieningen

  • Beschermd stads of dorpsgezicht


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage