<

Amaryllislaan 13

€ 640.000,- k.k.

Verkocht

Amaryllislaan 13

Bennebroek

€ 640.000,- k.k.

Bouwjaar 1960

Woon opp. 140 m2

Perceelopp. 303 m2

Slaapkamers 4

Badkamers 2

Garages

Type Eengezinswoning

Status Verkocht

Plaats Bennebroek

Beschrijving

Heerlijk lichte en zowel aan de zijkant als achterzijde uitgebouwde hoekwoning fraai gelegen met een grote en zonnige zij- en achtertuin op de zuid- en westzijde grenzend aan open vaarwater.

De woning kan naar eigen smaak en inzicht worden gemoderniseerd.

Deze ideale gezinswoning (140m2) ligt in de gewilde wijk Bloemhof met veel openbaar groen en diverse speelgelegenheden voor kinderen.
De woning is fraai gelegen aan een rustige laan direct nabij een ruim plantsoen met speelvoorzieningen.

Op loopafstand bevindt zich het gezellige centrum van Bennebroek met supermarkt en diverse speciaalzaken zoals groente- en delicatessenwinkel, viswinkel, warme bakker en slager.

In de directe omgeving bevinden zich 3 basisscholen, een kinderopvang, diverse sportvoorzieningen en niet te vergeten Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. De middelbare scholen in Heemstede, Haarlem, Hoofddorp en Hillegom zijn per fiets eenvoudig en veilig bereikbaar.

In 10 minuten fiets je naar het geweldig mooie Amsterdamse Waterleidingduingebied.

Goede bereikbaarheid van uitvalswegen (N205, N206 en N208) en openbaar vervoer. NS-stations van Hillegom en Heemstede liggen op gunstige (fiets)afstand.

Begane grond:
Entree; hal met meterkast en verdiepte trapkast; toilet met fonteintje; aan de achterzijde uitgebouwde woonkamer met openhaard, parketvloer en aan de achterzijde een schuifdeur alsmede een loopdeur naar de achtertuin (west); kleine wijnkelder; openkeuken v.v. veel kastruimte en inbouwapparatuur; de woning is eveneens aan de zijkant uitgebouwd (2001), de ruimte is direct vanuit de woonkamer bereikbaar en is verdeeld in een brede lichte (slaap)kamer met grote raampartij, schuifdeur en loopdeur naar de zijtuin (zuid) grenzend aan water, alsmede een badkamer v.v. douche, toilet, wastafelmeubel en wm-aansluiting.

1e etage:
Overloop; slaapkamer voorzijde v.v. inbouwkasten en openslaande deuren naar zijbalkon; badkamer v.v. douche, toilet, wastafelmeubel en wm-aansluiting; slaapkamer achterzijde v.v. inbouwkasten en openslaande deuren naar zijbalkon; slaapkamer achterzijde.

2e etage:
Ruime overloop v.v. grote dakkapel en cv-opstelling; brede slaapkamer v.v. dakramen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 140m2
– Perceeloppervlakte 303m2
– Bouwjaar 1960, zij-uitbouw 2001
– Zonnige zij- en achtertuin, grenzend aan water
– Rustige, vrije ligging
– De begane grond kan op diverse manieren (her)ingedeeld worden
– Energielabel D
– CV-installatie Remeha Tzerra (2018)
– Notariskeuze verkoper
– Oplevering in nader overleg, kan spoedig

Details

LiggingenAan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Aan vaarwater
TuintypenAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Voorzieningen

  • Buitenzonwering
  • Rookkanaal
  • Schuifpui
  • Dakraam


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage