<

Driehuizerkerkweg 172

€ 785.000,- k.k.

Verkocht

Driehuizerkerkweg 172

Driehuis Nh

€ 785.000,- k.k.

Bouwjaar 1922

Woon opp. 169 m2

Perceelopp. 338 m2

Slaapkamers 5

Badkamers 2

Garages

Type Eengezinswoning

Status Verkocht

Plaats Driehuis Nh

Beschrijving

DRIEHUIZERKERKWEG 172 DRIEHUIS

Royale twee-onder-een-kapwoning op een prachtige locatie!

Deze goed onderhouden woning is gelegen op een perceel van maar liefst 338 m2 eigen grond en is in 2006 volledig uit- en opgebouwd. Hierdoor beschikt de woning over 5 ruime slaapkamers, een riante living / woonkeuken en een heerlijke tuin (zuidwest) met als extra verrassing een berging van maar liefst 55 m2.

Woonoppervlakte: 169 m2 Inhoud: 581 m3 Perceelgrootte: 338 m2 Bouwjaar: 1922

De locatie:
Wat een prachtige plek! Rustig en toch centraal gelegen met in de directe nabijheid winkels, scholen, openbaar vervoer (bus en trein), duinen en bos. Het is goed wonen in dit leuke en gezellige dorp, Nabij uitvalswegen, centrum Haarlem en strand.

Het huis:
De voortuin zorgt ervoor dat de woning mooi besloten ligt. Een poort aan de zijkant van de woning zorgt ervoor dat de achtertuin goed bereikbaar is. De parterre is mooi ruim door de uitbouw aan de achterzijde: naast een fijne living tref je hier tevens een woonkeuken met openslaande deuren naar de achtertuin en een grote bijkeuken met wasmachine / droger opstelling.
De verdieping biedt ruimte aan drie ruime slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. Er is tevens een ruime inloopkast vanuit de overloop bereikbaar.
De tweede verdieping biedt aan de achterzijde een ruime slaapkamer met fraai zicht op de achtertuin en achtergelegen duinen. Op de overloop bevindt zich een doucheruimte met extra wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich nog een extra (slaap)kamer.

De tuin:
Wat een heerlijke achtertuin! Gunstige en besloten ligging (zuidwest) met veel groen. Aan het einde van de tuin bevindt zich de berging van maar liefst 55 m2 (!) met overkapping. Naast veel berg- / hobbyruimte is hier fijn samenzijn om te genieten van bijvoorbeeld een barbecue.

Indeling:
Parterre: entree, hal, meterkast, trapkast, toiletruimte. Woonkamer (8.05 x 3.28 / 5.22 m.) met open keuken (4.51 x 5.17 m.), bijkeuken / berging (3.75 x 2.15 m.)
Verdieping: ruime overloop met bergkast en toegang tot stookruimte, twee slaapkamers achterzijde (resp. 5.30 x 2.68 // 4.29 x 2.44 m.), slaapkamer voorzijde (4.99 x 2.70 m.), badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel (3.09 x 2.39 m.)
Tweede verdieping: overloop met doucheruimte / wastafel. Ruime slaapkamer achterzijde (5.12/ 3.25 x 6.20 m.) Slaapkamer voorzijde (5.12 x 2.77 m.)

Goed om te weten:

Charmante 2-onder-1-kapwoning met riante tuin, poort en berging van maar liefst 55 m2
Zeer gunstige en centrale ligging (nabij dorpskern en duinrand)
Geheel voorzien van isolerende beglazing
In 2006 geheel uit- en opgebouwd / gerenoveerd (riolering, elektra, isolatie, kozijnen et cetera)
Bouwkundig keuringsrapport beschikbaar
Uitgebreide elektrische installatie (10 groepen)
Ruime woonkeuken (2017) v.v. diverse inbouwapparatuur
Oplevering in overleg

Details

LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
TuintypenAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

Voorzieningen

  • Mechanische ventilatie


Contact opnemen

Heb je interesse en wil je een bezichtiging inplannen? Of heb je een vraag over de woning? Vul het onderstaande formulier in en we proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

    Het team van Parkhage