Diensten-outdated

Diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

Parkhage-aankoop-makelaars-kennemerland-huizenmakelaars-aerdenhout

Aankoop

Wij vinden dat het kopen van een huis in de eerste plaats om mensen gaat. Hoe wilt uwonen, wat zijn uw wensen?Er komt veel kijken bij het zoeken en kopen van eenhuis.Bij de zoektocht naar uw droomhuis is het verstandig een onafhankelijk en deskundigadviseur mee te nemen. Soms lijkt een huis mooier dan het is, of wilt u het zo graag dat ubijvoorbeeld bouwkundige gebrekenover het hoofd ziet.Parkhage& heeft verstand van zaken en geeft een realistisch beeld van de bouwkundigestaat, de waarde en de vraagprijs. Met onze ervaring en kennis van de regio helpen we u hethuis vinden dat bij uw wensen past. We nemen u alle werk uit handen en geven u tips enadviezen.
Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons voorop.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten. Maak hier een afspraak

Verkoop

Wij vinden dat het verkopen van een woning om mensen gaat. Daarbij staan persoonlijk contact en betrokkenheid voorop.
Met een juiste verkoopstrategie zorg en wij u dat uw huis zo goed mogelijk wordt verkocht. Met meer dan 50 jaar succesvolle werkervaring weten we wat er speelt in de woningmarkt en adviseren u graag over de beste verkoopstrategie. Wij nemen u graag alle werk uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten. Maak hier een afspraak.

Verhuur_background

(ver)Huur

De vraag naar huurwoningen neemt steeds meer toe. Soms is (ver) huur een goede oplossing. Bijvoorbeeld als u bij verkoop van uw eigen woning liever nog even wacht met het kopen van een nieuwe woning. Of als u voor bepaalde tijd in het buitenland verblijft. En zo zijn er nog meer situaties waarin (ver)huur een goed alternatief is. De wettelijke regels en verplichtingen zijn zeer specifiek bij huur.
Parkhage& denkt graag met u mee en help t u met strategische en praktische oplossingen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten. Maak hier een afspraak.

architecture-book-shelves-bookcase-chairs-245240

Bedrijfsmatig onroerend goed

Bedrijfsmatig onroerend goed is een vak apart. Parkhage& heeft de nodige knowhow en expertise opgebouwd in de regio Zuid-Kennemerland als het gaat om winkel-, bedrijfs-, en kantoorruimte. Wij bespreken uw wensen en maken samen een plan van aanpak.

Bij verkoop en verhuur verzorgen we een professionele bedrijfspresentatie, informeren via ons uitwisselingssysteem landelijke collega makelaars en verzorgen de presentatie op Funda in business.
Als u bedrijfs matig wilt kopen of huren informeren wij u over het nieuw ste aanbod en maken afspraken om geschikte panden te bezichtigen.
Wij stemmen de onderhandelingsstrategie met u af en onderhandelen met de potentiële (ver)koper of (ver)huurder. Kortom, wij zorgen dat alles zo snel en efficiënt mogelijk geregeld wordt zodat u zich kunt concentreren op datgene waar het bij u om draait: uw onderneming.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten. Maak hier een afspraak.

Parkhage-verhuur-makelaars-kennemerland-huizenmakelaars

Expats & Expats

English

The larger Amsterdam metropolitan area is playing an increasingly important role in the Netherlands and becoming an international and vibrant hub. And within this area, Haarlem and the surrounding communities (Zuid-Kennemerland) are attractive residential areas that many expats and their families are finding themselves drawn to.

Lees meer

Nederlands

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) vervult binnen Nederland en de Randstad een grote rol in de steeds internationaler wordende wereld. Haarlem en de omliggende gemeenten zijn daarbinnen zeer aantrekkelijke woongebieden waar veel expats en hun gezinnen reeds voor gekozen hebben.

Lees meer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen binnen een paar dagen vrijblijvend met u om tafel zitten. Maak hier een afspraak.

Naar de regiokaart.

Aanbod_background

Taxatie

Taxatie van uw huis is bijvoorbeeld relevant als u uw huis wilt verkopen, een ander huis wil t kopen, of een hypotheek wil t aanvragen of veranderen. Parkhage& kan u helpen met een professionele en realistische waardebepaling van uw huis. Dat kan in combinatie met aankoop of verkoop maar dat kan ook als op zichzelf staande service

Wilt u meer weten over het taxeren van uw huis? Neem gerust contact met ons op

Kennismaken?