Bijzonder-object

Bijzonder object

  XL HOEKWONING MET 6 KAMERS, TUIN AAN WATER EN RIANT DAKTERRAS

Ruime, goed onderhouden hoekwoning met gunstige ligging aan water (zuidwest), 5 ruime slaapkamers, grote inpandige berging en riant dakterras.

Op zoek naar een woning met een speelse en verrassende indeling en veel ruimte?
Kom kijken!

Woonoppervlakte: 149 m2 (NEN 2580) Perceeloppervlakte: 98 m2 EPA label: B

Ligging:
Gelegen in een rustige woonwijk met ligging aan waterpartij (achtertuin) en uitsluitend bestemmingsverkeer. Nabij centrum Velserbroek met een gevarieerd winkelaanbod, scholen, openbaar vervoer en in de buurt van recreatievoorzieningen, duinen en strand.

De woning: ruime woning met uitstekende maatvoering. Ruime inpandige berging (via buitenzijde bereikbaar) met wasruimte en veel bergruimte. Woonkamer met open keuken, fraaie details zoals stucwerk, plafonds met plint, design radiatoren en mooie details; veel raampartijen door hoekligging en open keuken in hoekopstelling. Achtertuin (zuidwest) met poort, berging en doorloop naar vlonder aan water. Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad / douche, wastafelmeubel met dubbele wasbak en toilet.
De tweede verdieping biedt een ruime overloop / voorzolder met kitchenette en zitje. Van hieruit is het dakterras (35 vierkante meter) met overkapping bereikbaar. Zeer gunstige ligging met nagenoeg de hele dag zon en privacy gegarandeerd! Het uitzicht is hier prachtig en verveelt nooit. Op deze verdieping bevindt zich tevens een grote (slaap) kamer.

Woonoppervlakte 149 m2 – inhoud  497 m3

Kennismaken?